Turnen en turnkleding

Bij ODIN ga je vanaf groep 4 echt aan de slag met alle elementen uit het turnen. Alle toestellen komen daarbij aan bod. Hierbij kun je denken aan de lange mat, brug, balk, kast, trampoline en zelfs de ringen! Onze enthousiaste leiding,voor turnsters en hulpleiding staan voor jou klaar om jou van alles op deze toestellen te leren.

Naast het oefenen op al die boven genoemde toestellen , trainen we ook nog voor onze onderlinge wedstrijden. Twee keer per jaar houdt ODIN een wedstrijd voor al haar jeugdleden. In november vinden de springwedstrijden plaats, waar je met je groepje aan deel kunt nemen. Een dag waarop jij aan iedereen kunt laten zien wat je hebt geleerd. In maart organiseert ODIN voor elke afdeling vanaf groep 4 onderlinge wedstrijden. Waarbij de beste vijf van een afdeling doorstromen naar de clubkampioenschappen.

Turnen een meisjes sport? Absoluut niet op maandag hebben wij zelfs een speciale jongens afdeling waar alle jongens onderdelen aan bod komen! 

Zou je het graag een keertje willen proberen? Dat kan, bij ODIN heb je namelijk altijd recht op twee gratis proeflessen. Graag tot in de zaal!

 Turnkleding;

U kunt met de leiding overleggen over de maat van het turnpakje en broekje en of er nog turnpakjes in reserve zijn. 

U kunt zelf bestellen bij de leverancier  http://www.tt-gymnastics.nl/

N.B. let op de verzendkosten

       

             V200                                758 marine

 

 

 

 

 

 
IMG_2655